Søg

Zebra printer til GLS, Postnord, DHL, UPS, DAO printer til pakkelabels. Zebra Direct Thermal Printer ZD421; 203 dpi, USB, USB Host, Modular Connectivity Slot, 802.11ac (WIFI), BT4, ROW, EU og UK, Swiss Font, EZPL. ZD4A042-D0EW02EZ

Kan bruges til f.eks. GLS, Postnord, DHL, UPS, DAO og etc. Direct Thermal Printer med ethernet og wifi. Pakkeprinter. Pakkelabelsprinter. Forsendelsesprinter. Etiketprinter. Labelprinter. Fragtlabelprinter. Fragtetiketprinter.
Tilgængelighed: På lager
SKU: ZD4A042-D0EW02EZ
Leverandør varenummer: ZD4A042-D0EW02EZ
GTIN: 5704174524335
Leveres til
*
*
Leveringsform
Navn
Forventet levering
Pris
Ingen forsendelsesmuligheder
DKK 5671,25 inkl. moms
decrease increase

Direct Thermal Printer ZD421; 203 dpi, USB, USB Host, Ethernet, WIFI, BTLE5, EU and UK Cords, Swiss Font, EZPL

FORØJ DINE FORVENTNINGER: AVANCEREDE FUNKTIONER, FLEKSIBILITET, PÅLIDELIGHED OG SIKKERHED
Vær fri for at vælge mellem pålidelighed, funktionalitet og sikkerhed. Med Zebras ZD400 Series 4-tommer printere er du sikret kvalitetsydeevne i mange års drift, nøglefunktioner, der holder din virksomhed fremad og uovertruffen sikkerhed for at forhindre nedetid og dyre cyberangreb. Og med vores eksklusive Print DNA-softwarepakke er disse printere nemme at konfigurere, betjene, administrere og vedligeholde – på stedet eller eksternt. Vi fornyer os altid for at levere lige det, du har brug for i dag, og holde dig på forkant med morgendagens teknologiske fremskridt. Du har brug for det. Zebra leverer det i mere end 50 år.

ALT OM DET ER NEMT
Når du køber en Zebra ZD421-printer, er hvert trin frustrationsfrit. Med vores eksklusive Print DNA-softwarepakke er det nemt at installere og begynde at udskrive hurtigt. Administrer onsite eller eksternt ved hjælp af vores robuste, webbaserede administrationsværktøj. Beskyt dine data og forhindre nedetid med PrintSecure. Brug Print Touch med NFC (Near Field Communication) til at parre og udskrive eller få adgang til how-to-videoer.

INKLUDERER ALLE DE RIGTIGE FUNKTIONER
ZD421 tilbyder de avancerede funktioner, pålidelighed, fleksibilitet og sikkerhed, der gør den stå fra hinanden. Se status med et øjeblik med displayets fem LED-ikoner. Vælg båndpatronmodellen til hurtig og idiotsikker isætning af bånd, eller de desinfektionsklare sundhedsplejemodeller til medicinske miljøer. Transporter nemt ZD421 med bæretaske og batteri.

KLAR TIL MORGENdagens TEKNOLOGI
Teknologien udvikler sig konstant og hurtigt. Det er dyrt at udskifte forældet udstyr. Vær klar til det næste med ZD421-printeren, der er konstrueret til at udvikle sig med en ny innovativ arkitektur, der forsyner stadigt voksende printeregenskaber. ZD421 har en mere intuitiv brugergrænseflade og opgraderbar tilslutning og mediehåndtering for at vokse med din virksomhed.

Filters
Sort
display